basa JawaBesut

adat Aksara Jawa: (ha) (da)ꦠ꧀ (t) krama/ngoko

  1. (Ar) tatacara kang wis kêlumrah (wiwit biyèn mula), kalumrahan;







Kata kunci/keywords: arti adat, makna adat, definisi adat, tegese adat, tegesipun adat

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.