adabiyah

basa JawaBesut

adabiyah Aksara Jawa: (ha) (da)ꦧ꧀ (b)ꦧꦶ (bi) (ya) (h) krama/ngoko

  1. ak adawiyah, adaniyah.







Kata kunci/keywords: arti adabiyah, makna adabiyah, definisi adabiyah, tegese adabiyah, tegesipun adabiyah

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.