abyor

basa JawaBesut

abyor Aksara Jawa: (ha)ꦧꦾꦺꦴ (byo) (r) krama/ngoko

  1. katon sumorot akèh (tmr lintang-lintang).







Kata kunci/keywords: arti abyor, makna abyor, definisi abyor, tegese abyor, tegesipun abyor

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.