abong-abong

basa JawaBesut

abong-abong Aksara Jawa: (ha)ꦧꦺꦴ (bo) (ng) (ha)ꦧꦺꦴ (bo) (ng) krama/ngoko

  1. êngg ambakneya, dupèh.







Kata kunci/keywords: arti abong-abong, makna abong-abong, definisi abong-abong, tegese abong-abong, tegesipun abong-abong

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.