abon-abon

basa JawaBesut

abon-abon
Lingga: (abon)
Aksara Jawa: (ha)ꦧꦺꦴ (bo)ꦤ꧀ (n) (ha)ꦧꦺꦴ (bo)ꦤ꧀ (n) krama/ngoko

  1. ak uba-rampe (ning slamêtan lsp).







Kata kunci/keywords: arti abon-abon, makna abon-abon, definisi abon-abon, tegese abon-abon, tegesipun abon-abon

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.