abjad

basa JawaBesut

abjad Aksara Jawa: (ha)ꦧ꧀ (b) (ja)ꦢ꧀ (d) krama/ngoko

  1. (Prs) ak carakan Arab.







Kata kunci/keywords: arti abjad, makna abjad, definisi abjad, tegese abjad, tegesipun abjad

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.