basa JawaBesut

abis Aksara Jawa: (ha)ꦧꦶ (bi)ꦱ꧀ (s)

  1. pc êntèk.







Kata kunci/keywords: arti abis, makna abis, definisi abis, tegese abis, tegesipun abis

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.