abing

basa JawaBesut

abing Aksara Jawa: (ha)ꦧꦶ (bi) (ng)

  1. pc abang bangêt.







Kata kunci/keywords: arti abing, makna abing, definisi abing, tegese abing, tegesipun abing

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.