abdas

basa JawaBesut

abdas Aksara Jawa: (ha)ꦧ꧀ (b) (da)ꦱ꧀ (s) krama/ngoko

  1. (Prs) ak wulu (rêrêsik ngarêpake sêmbahyang),
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti abdas, makna abdas, definisi abdas, tegese abdas, tegesipun abdas

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.