basa JawaBesut

abar Aksara Jawa: (ha) (ba) (r) krama/ngoko

  1. ilang (êntèk) dayane, ngabêr, abêr.







Kata kunci/keywords: arti abar, makna abar, definisi abar, tegese abar, tegesipun abar

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.