abang njêmbrang

basa JawaBesut

abang njêmbrang Aksara Jawa: (ha) (ba) (ng)ꦤ꧀ (n)ꦗꦼ ()ꦩ꧀ (m)ꦧ꧀ (b) (ra) (ng)
Lingga: (jêmbrang)

  1. êngg pc abang mbranang.








Kata kunci/keywords: arti abang njêmbrang, makna abang njêmbrang, definisi abang njêmbrang, tegese abang njêmbrang, tegesipun abang njêmbrang

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.