aban-aban

basa JawaBesut

aban-aban Aksara Jawa: (ha) (ba)ꦤ꧀ (n) (ha) (ba)ꦤ꧀ (n) krama/ngoko

  1. êngg swara sêru,
Kacocogna karo aba.







Kata kunci/keywords: arti aban-aban, makna aban-aban, definisi aban-aban, tegese aban-aban, tegesipun aban-aban

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.