abahan

basa JawaBesut

abahan Aksara Jawa: (ha) (ba) (h) (ha)ꦤ꧀ (n) krama/ngoko

  1. prabot sarta bêbakaling omah, krêtêg lsp (kayu)
  2. ak landhêsaning wong kang ditugêl gulune







Kata kunci/keywords: arti abahan, makna abahan, definisi abahan, tegese abahan, tegesipun abahan

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.