abah-abah

basa JawaBesut

abah-abah krama/ngoko

  1. prabot, piranti.
  2. ak lapak.







Kata kunci/keywords: arti abah-abah, makna abah-abah, definisi abah-abah, tegese abah-abah, tegesipun abah-abah

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.