basa JawaBesut

abab krama/ngoko

  1. hawa saka ing cangkêm







Kata kunci/keywords: arti abab, makna abab, definisi abab, tegese abab, tegesipun abab

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.