basa JawaBesut

aba krama/ngoko

  1. ak swara, ujar.
  2. prentah, pakon







Kata kunci/keywords: arti aba, makna aba, definisi aba, tegese aba, tegesipun aba

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.