abêt

basa JawaBesut

abêt Aksara Jawa: (ha)ꦧꦼ ()ꦠ꧀ (t) krama/ngoko

  1. êngg tabêt, tilas.
  2. êngg kamanuhan, saradan







Kata kunci/keywords: arti abêt, makna abêt, definisi abêt, tegese abêt, tegesipun abêt

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.