aèr blanda

basa JawaBesut

aèr blanda Aksara Jawa: (ha)ꦲꦺ () (r)ꦧ꧀ (b) (la)ꦤ꧀ (n) (da)

  1. êngg pc banyu landa.







Kata kunci/keywords: arti aèr blanda, makna aèr blanda, definisi aèr blanda, tegese aèr blanda, tegesipun aèr blanda

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.