Wikisastra:Angkringan: Béda antarané révisi

76 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
c
Tidak ada ringkasan suntingan
Tenger: Besutan sumber
Tenger: Besutan sumber
*
 
== Usul ngowahi jeneng mandhala aran proyèk lan jeneng situs ==
 
Isih gegayutan karo usulan ing dhuwur, aku kapéngin usul ngowahi jeneng [[:w:en:Wikipedia:Project namespace|mandhala aran proyèk]] Wikisastra Jawa jalaran isih nganggo tembung garba abasa Inggris: Wiktionary (Wiki + ''dictionary''). Mula aku usul ngowahi mandhala aran <code>Wiktionary:</code> dadi <code>Wikisastra:</code> (Wiki + bausastra) lan jeneng situs (''sitename'') Wiktionary dadi Wikisastra. Yèn sarujuk, tulung awèh swara <nowiki>{{vote|y}}</nowiki> utawa <nowiki>{{vote|n}}</nowiki> yèn ora sarujuk, banjur wènèhi tapak asma <nowiki>~~~~</nowiki>. Matur nuwun. [[Naraguna:Labdajiwa|Labdajiwa]] ([[Parembugan Naraguna:Labdajiwa|rembugan]]) 20 Juli 2021 10.00 (UTC)
 
=== Sarujuk ===
* {{vote|y}} minangka pangusul. [[Naraguna:Labdajiwa|Labdajiwa]] ([[Parembugan Naraguna:Labdajiwa|rembugan]]) 2027 Juli 2021 10.00.45 (UTC)
* {{vote|y}} [[Naraguna:Bennylin|Bennylin]] ([[Parembugan Naraguna:Bennylin|rembugan]]) 20 Juli 2021 20.40 (UTC)
* {{vote|y}} [[Naraguna:Wirjadisastra|Wirjadisastra]] ([[Parembugan Naraguna:Wirjadisastra|rembugan]]) 22 Juli 2021 11.49 (UTC)
710

besutan