Wikisastra:Angkringan


Glass cup with saucer spoon and sugar cubes.svg

Sugeng rawuh ing Angkringan Wikisastra Jawa! Angkringan Wikisastra Jawa minangka papan kanggo sapa baé kang arep takon utawa ngrembug samubarang prakara kang gayut karo Wikisastra Jawa. Manawa kowé arep takon utawa ngaturaké pangudarasa, uneg-uneg, panemu, lsp. bab Wikisastra Jawa, mangga nggawé pérangan anyar ing kaca iki. Ana déné kanggo rembugan bab prakara kang angèl banget, mangga sesambungan langsung marang panata Wikisastra.

Selamat datang di Warung Kopi Wikikamus bahasa Jawa!

Welcome to Javanese Wiktionary's Village Pump!

Cup-o-coffee-simple.svg

Usul nambah wordmark lan tagline Wikisastra Jawa ing skin Vector 2022Besut

Jaré wara-wara iki, skin Vector 2022 bakal di-deploy menyang kabèh wiki ing pungkasan sasi Juli 2022. Format logoné kuwi séjé karo Vector 2010, kudu diparo-paro. Prabédané bisa dideleng ing Wikisastra:Pendhapa?useskin=vector-2022 lan wikt:fr:Wiktionnaire:Page d’accueil?useskin=vector-2022 (mung vèrsi dhèstop). Katon yèn wordmark-é iku isih nganggo tembung "Wiktionary" lan tagline-é iku durung ana. Mula aku usul nambah wordmark lan tagline Wikisastra Jawa ing skin Vector 2022. Saliyané Vector 2022, pangowahan iki bakal ngenèki tampilan vèrsi punsèl. Contoné jv.m.wiktionary.org. Wordmark-é (logo) ing vèrsi punsèl isih nganggo tembung "Wiktionary".

Nyuwun swara sarujuk-orané panjenengan. Yèn sarujuk, tulung awèh swara {{vote|y}} utawa {{vote|n}} yèn ora sarujuk, banjur wènèhi tapak asma ~~~~. Matur nuwun. — Labdajiwa (rembugan) 20 Juni 2022 03.00 (UTC)

Komentar: Maksudmu iki mas? c:File:Wiktionary-logo-v2-jv-without-text.svg Bennylin (rembugan) 20 Juni 2022 03.10 (UTC)
@Bennylin: Iya, Mas. Iki config-é, nanging dakgolèki ra temu-temu panggoné sih ngendi. — Labdajiwa (rembugan) 20 Juni 2022 03.33 (UTC)

SarujukBesut

Ora sarujukBesut

Ora milihBesut