Wikisastra:Angkringan: Béda antarané révisi

843 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
(→‎Usul ngganti logo: pérangan anyar)
Tenger: Rembugan anyar Wangsulan sumber
Tenger: Rembugan anyar Wangsulan sumber
=== Ora milih ===
* [[Naraguna:Labdajiwa|Labdajiwa]] ([[Parembugan Naraguna:Labdajiwa|rembugan]]) 20 Juli 2021 09.46 (UTC)
 
== Usul ngowahi jeneng mandhala aran proyèk ==
 
Isih gegayutan karo usulan ing dhuwur, aku kapéngin usul ngowahi jeneng [[:w:en:Wikipedia:Project namespace|mandhala aran proyèk]] Wikisastra Jawa jalaran isih nganggo tembung garba abasa Inggris: Wiktionary (Wiki + ''dictionary''). Mula aku usul ngowahi mandhala aran <code>Wiktionary:</code> dadi <code>Wikisastra:</code> (Wiki + bausastra). Yèn sarujuk, tulung awèh swara <nowiki>{{vote|y}}</nowiki> utawa <nowiki>{{vote|n}}</nowiki> yèn ora sarujuk, banjur wènèhi tapak asma <nowiki>~~~~</nowiki>. Matur nuwun. [[Naraguna:Labdajiwa|Labdajiwa]] ([[Parembugan Naraguna:Labdajiwa|rembugan]]) 20 Juli 2021 09.47 (UTC)
 
=== Sarujuk ===
*
 
=== Ora sarujuk ===
*
 
=== Ora milih ===
* [[Naraguna:Labdajiwa|Labdajiwa]] ([[Parembugan Naraguna:Labdajiwa|rembugan]]) 20 Juli 2021 09.47 (UTC)
710

besutan