Wikisastra:Angkringan: Béda antarané révisi

1.140 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
→‎Usul ngganti logo: pérangan anyar
(One archived. One moved)
Tenger: Panggantosan Besutan sumber
(→‎Usul ngganti logo: pérangan anyar)
Tenger: Rembugan anyar Wangsulan sumber
{{/Pambuka}}__NEWSECTIONLINK__{{clear}}
 
== Usul ngganti logo ==
 
Logo Wikisastra Jawa tekan sapréné isih nganggo [[:w:tembung garba|tembung garba]] abasa Inggris: Wiktionary (Wiki + ''dictionary''). Mula aku usul ngganti tembung kasebut dadi tembung garba abasa Jawa: Wikisastra (Wiki + bausastra). Pangowahan sing kapindho yaiku ngowahi slogan logo sing saiki nganggo pitembungan "Bausastra bébas" dadi "Bausastra mardika" kang luwih njawani lan supaya seragam karo Wikipédia lan Wikisumber Jawa. Pangowahan liyané yaiku ngganti aksara ing tègel tengah mawa aksara Jawa "wa" (ꦮ) tuwin ngalih aksara Latin "W" menyang tègel liya.
 
[[Barkas:Wiktionary-logo-v2-jv.svg|center|200px]]
 
Nyuwun swara sarujuk-orané panjenengan. Yèn sarujuk, tulung awèh swara <nowiki>{{vote|y}}</nowiki> utawa <nowiki>{{vote|n}}</nowiki> yèn ora sarujuk, banjur wènèhi tapak asma <nowiki>~~~~</nowiki>. Matur nuwun. [[Naraguna:Labdajiwa|Labdajiwa]] ([[Parembugan Naraguna:Labdajiwa|rembugan]]) 20 Juli 2021 09.46 (UTC)
 
=== Sarujuk ===
*
 
=== Ora sarujuk ===
*
 
=== Ora milih ===
* [[Naraguna:Labdajiwa|Labdajiwa]] ([[Parembugan Naraguna:Labdajiwa|rembugan]]) 20 Juli 2021 09.46 (UTC)
710

besutan