basa JawaBesut

Juni Aksara Jawa: ꦗꦸ (Ju)ꦤꦶ (ni)

krama/ngoko

  1. (Wl) araning sasi Walanda kang kanêm.









Kata kunci/keywords: arti Juni, makna Juni, definisi Juni, tegese Juni, tegesipun Juni
  sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org