basa JawaBesut

Juni Aksara Jawa: ꦗꦸ (Ju)ꦤꦶ (ni)

krama/ngoko

  1. (Wl) araning sasi Walanda kang kanêm.








Kata kunci/keywords: arti Juni, makna Juni, definisi Juni, tegese Juni, tegesipun Juni

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.