basa JawaBesut

Juli Aksara Jawa: ꦗꦸ (Ju)ꦭꦶ (li)

krama/ngoko

  1. (Wl) araning sasi kang kapitu.









Kata kunci/keywords: arti Juli, makna Juli, definisi Juli, tegese Juli, tegesipun Juli
  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.