basa JawaBesut

Juli Aksara Jawa: ꦗꦸ (Ju)ꦭꦶ (li)

krama/ngoko

  1. (Wl) araning sasi kang kapitu.









Kata kunci/keywords: arti Juli, makna Juli, definisi Juli, tegese Juli, tegesipun Juli
  sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org