Islam

basa JawaBesut

Islam Aksara Jawa: ꦲꦶ (I)ꦱ꧀ (s) (la)ꦩ꧀ (m)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Ar) (atêgês sumarah) araning agama yasane Cithakan:K Cithakan:N Mohamad;








Kata kunci/keywords: arti Islam, makna Islam, definisi Islam, tegese Islam, tegesipun Islam

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.