Baduwi

basa JawaBesut

Baduwi krama/ngoko

  1. (Ar) araning bangsa ing tanah Arab.








Kata kunci/keywords: arti Baduwi, makna Baduwi, definisi Baduwi, tegese Baduwi, tegesipun Baduwi

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.