Agustus

basa JawaBesut

Agustus Aksara Jawa: (A)ꦒꦸ (gu)ꦱ꧀ (s)ꦠꦸ (tu)ꦱ꧀ (s) krama/ngoko

  1. sasi Wlanda kang kawolu.







Kata kunci/keywords: arti Agustus, makna Agustus, definisi Agustus, tegese Agustus, tegesipun Agustus

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.