(ringkus)

basa JawaBesut

(ringkus)

  1. pc mringkus, ora mbêgagah.







Kata kunci/keywords: arti (ringkus), makna (ringkus), definisi (ringkus), tegese (ringkus), tegesipun (ringkus)

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.