(rewod)

(rewod)

basa JawaBesut

(rewod)

  1. pc pating jriwut.







Kata kunci/keywords: arti (rewod), makna (rewod), definisi (rewod), tegese (rewod), tegesipun (rewod)

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.