(rewo)

(rewo)

basa JawaBesut

(rewo)

  1. pc brewa-brewo.







Kata kunci/keywords: arti (rewo), makna (rewo), definisi (rewo), tegese (rewo), tegesipun (rewo)

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.