(rengkol)

(rengkol)

basa JawaBesut

(rengkol)

  1. pc engkol-engkol (bengkak-bengkok).







Kata kunci/keywords: arti (rengkol), makna (rengkol), definisi (rengkol), tegese (rengkol), tegesipun (rengkol)

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.