(rembyang)

(rembyang)

basa JawaBesut

(rembyang)

  1. pc katon rembyak-rembyak.







Kata kunci/keywords: arti (rembyang), makna (rembyang), definisi (rembyang), tegese (rembyang), tegesipun (rembyang)

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.