(re-)reyongan

(re-)reyongan

basa JawaBesut

(re-)reyongan

  1. krama/ngoko mlaku wira-wiri (mrana-mrene) nggawa barang sing abot.







Kata kunci/keywords: arti (re-)reyongan, makna (re-)reyongan, definisi (re-)reyongan, tegese (re-)reyongan, tegesipun (re-)reyongan

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.