(re-) rêncungan

basa JawaBesut

(re-) rêncungan

  1. krama/ngoko mlaku kalawan rêkasa bangêt.







Kata kunci/keywords: arti (re-) rêncungan, makna (re-) rêncungan, definisi (re-) rêncungan, tegese (re-) rêncungan, tegesipun (re-) rêncungan

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.