(rêsa)

basa JawaBesut

(rêsa)

  1. pc dirêksa.







Kata kunci/keywords: arti (rêsa), makna (rêsa), definisi (rêsa), tegese (rêsa), tegesipun (rêsa)

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.