(rêngkuk)

basa JawaBesut

(rêngkuk)

  1. pc ngringkuk, wungkuk kabotan gawan.







Kata kunci/keywords: arti (rêngkuk), makna (rêngkuk), definisi (rêngkuk), tegese (rêngkuk), tegesipun (rêngkuk)

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.