(rê-) rendhonan

(rê-) rendhonan

basa JawaBesut

(rê-) rendhonan

  1. krama/ngoko rêndhêt, ora gangsar tmr. panggarap.







Kata kunci/keywords: arti (rê-) rendhonan, makna (rê-) rendhonan, definisi (rê-) rendhonan, tegese (rê-) rendhonan, tegesipun (rê-) rendhonan

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.