(prungu)

(prungu)

basa JawaBesut

(prungu)

  1. pc dikabari, dirungoni.







Kata kunci/keywords: arti (prungu), makna (prungu), definisi (prungu), tegese (prungu), tegesipun (prungu)

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.