(projol)

(projol)

basa JawaBesut

(projol)

  1. pc diwêtokake saka ing bolongan;;
Kacocogna karo mrojol, brojol.







Kata kunci/keywords: arti (projol), makna (projol), definisi (projol), tegese (projol), tegesipun (projol)

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.