(prayut)

(prayut)

basa JawaBesut

(prayut)

  1. pc dibrayut.







Kata kunci/keywords: arti (prayut), makna (prayut), definisi (prayut), tegese (prayut), tegesipun (prayut)

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.