(pragol)

(pragol)

basa JawaBesut

(pragol)

  1. pc dipagolake.







Kata kunci/keywords: arti (pragol), makna (pragol), definisi (pragol), tegese (pragol), tegesipun (pragol)

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.