(prèntèk)

(prèntèk)

basa JawaBesut

(prèntèk)

  1. pc katut kobong lsp;;
Kacocogna karo mrèntèk.







Kata kunci/keywords: arti (prèntèk), makna (prèntèk), definisi (prèntèk), tegese (prèntèk), tegesipun (prèntèk)

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.