(pluwèk)

(pluwèk)

basa JawaBesut

(pluwèk)

  1. pc diwêngakake (tmr. tatu lsp);;
Kacocogna karo mluwèk.







Kata kunci/keywords: arti (pluwèk), makna (pluwèk), definisi (pluwèk), tegese (pluwèk), tegesipun (pluwèk)

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.