(plothot)

(plothot)

basa JawaBesut

(plothot)

  1. pc diênêtake supaya mêtu isine (tmr. woh lsp).







Kata kunci/keywords: arti (plothot), makna (plothot), definisi (plothot), tegese (plothot), tegesipun (plothot)

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.