(plindêr)

(plindêr)

basa JawaBesut

(plindêr)

  1. pc diplêndêr;;
Kacocogna karo kêplindêr, mlindêr.







Kata kunci/keywords: arti (plindêr), makna (plindêr), definisi (plindêr), tegese (plindêr), tegesipun (plindêr)

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.