(plengkrang)

(plengkrang)

basa JawaBesut

(plengkrang)

  1. pc (sikile) ditumpangake ing dhuwur.







Kata kunci/keywords: arti (plengkrang), makna (plengkrang), definisi (plengkrang), tegese (plengkrang), tegesipun (plengkrang)

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.