(plênèt)

(plênèt)

basa JawaBesut

(plênèt)

  1. pc diplènèt.







Kata kunci/keywords: arti (plênèt), makna (plênèt), definisi (plênèt), tegese (plênèt), tegesipun (plênèt)

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.