(plêcu)

(plêcu)

basa JawaBesut

(plêcu)

  1. pc cangkême mêcucu.







Kata kunci/keywords: arti (plêcu), makna (plêcu), definisi (plêcu), tegese (plêcu), tegesipun (plêcu)

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.