(plêcèk)

(plêcèk)

basa JawaBesut

(plêcèk)

  1. pc dilangkip (dibukak) kulite.







Kata kunci/keywords: arti (plêcèk), makna (plêcèk), definisi (plêcèk), tegese (plêcèk), tegesipun (plêcèk)

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.