(plèncèng)

(plèncèng)

basa JawaBesut

(plèncèng)

  1. pc dienggokake ênêre, diblasukake;;
Kacocogna karo mlèncèng, pèncèng, plencong.







Kata kunci/keywords: arti (plèncèng), makna (plèncèng), definisi (plèncèng), tegese (plèncèng), tegesipun (plèncèng)

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.